Jachthaven

Winterstalling

Een servicegerichte winterstalling begint bij ons al bij de kraan. Een 20 ton’s portaalkraan met schone/ gekeurde hijsbanden die uw schip uit het water hijst. In het bijzijn van de klant wordt er overleg gepleegd, want niets is belangrijker dan goed communiceren voordat een boot wordt weggezet voor haar winterslaap. De stappen die wij doorlopen zijn:

Naast dat de boot binnen of buiten komt te staan kunnen wij tegen een bepaald tarief de boot ook wat “ruimer” neerzetten zodat u kunt werken aan de boot. Voor binnen stalling vragen wij dit ook omdat wij het stapel systeem hanteren. U kunt dan zelf niet werken aan de boot maar uiteraard staat ze wel schoon, warm en droog. Op deze manier kunnen wij vraag en aanbod van stalling beter aan. Werkzaamheden die in de wintermaanden mogen plaatsvinden neemt het op de haven gevestigde Reijn’s Boten u graag uit handen. Alle werkzaamheden van het bedrijf zijn bijgevoegd bij het inschrijfformulier of kunt u navragen bij het havenkantoor.

Een advies van Reijn’s Boten is een boot altijd winterklaar en gewassen binnen te zetten. Dit voorkomt start problemen in het voorjaar en het vuil op de boot vreet niet in.