Jachthaven

Ligplaatsen

Ligplaatsen

Watersportcentrum Huizen is een centraal gelegen, sfeervolle en servicegerichte haven aan het Gooimeer. Een unieke plek met uitzicht op de prachtige ouden haven van Huizen.

De voordelen die Watersportcentrum Huizen u biedt:

De haven heeft de beschikking over 60 ligplaatsen variërend van 7 tot 15 meter voor alle typen boten. Het onderhoudsbedrijf Reijn’s Boten wat gevestigd is op deze haven biedt u de alle mogelijkheden op het gebied van full-service en onderhoud. Verder is er in de nabije omgeving de gelegenheid om bij terrassen en restaurants aan het water aan te meren.

Naast de gebruikelijke ligplaatsen in het water wordt er een nieuw systeem gehanteerd, namelijk een ligplaats op het droge. Dit houdt in dat als u slechts een paar keer per seizoen vaart deze optie van stalling de conditie van uw boot ten goede komt. Uw boot wordt in de loods gestald waar deze schoon, warm en droog blijft. Geen schadelijke UV straling, vervuild onderwaterschip of zorgen en daarbij wordt ook bespaard op de schoonmaakkosten. Op het moment dat u wilt gaan varen wordt de boot te water gelaten en vaarklaar voor u neergelegd zodat u zorgeloos van uw boot kunt genieten.